lichte regen
Windkracht: 2m/s ZW

Bestuursmededeling Jan 2020

BESTUURSMEDEDELINGEN Jan 2020

Januari 2020 is inmiddels al weer gepasseerd is de competitie weer langzaamaan opgestart.

We kunnen terugkijken op een mooie geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst met als hoogtepunt de opening van de houten aanbouw met de toepasselijke naam “De derde helft”. Een mooi en goed bezocht zaalvoetbaltoernooi voor onze jeugd in de Cour.

Ook de Algemene Leden Vergadering heeft inmiddels plaats gevonden. De belangrijkste punten op een rijtje:

• Per 1 augustus 2020 is er een algemeen rookverbod op het sportpark incl. de fietsenstalling.
  • De contributie wordt per 1 augustus verhoogd naar €14.00 pm voor mini’s en pupillen

Junioren €17.00 pm en senioren €22.00 pm.

• De algemeen secretaris Natasja Weterings heeft haar functie neergelegd. Zij blijft wel de ledenadministratie voeren.
  • De nieuwe algemeen secretaris is Janick van den Broek geworden.

Alle voorstellen zijn door de leden aangenomen.

Minder goed nieuws kwam er deze  avond vanuit de seniorencommissie. Ondanks meerder malen te hebben aangeven tijdens overleg met de seniorenleiders dat men ondersteuning nodig hadden is daar niet op gereageerd. Dit heeft de commissie doen besluiten hun functies neer te leggen.

Ook de voorzitter heeft aangekondigd uiterlijk eind 2020 de functie neer te leggen om ruimte te bieden aan nieuwe enthousiaste ideeën.

De volledige conceptnotulen zullen binnenkort op de site als download te lezen zijn.

We zijn nu dus dringend op zoek naar een WEDSTRIJDSECRETARIS SENIOREN, enkele (liefs 4) vrijwilligers die op zondag als Gastheer willen fungeren voor de thuis spelende elftallen en hun tegenstanders. Werkzaamheden vinden over het algemeen plaats tussen 9 en 15.30u.

Ook de kantinebezetting blijft een steeds weer terugkomende uitdaging. Op zaterdag zoeken we meerdere volwassenen voor de bar (bv van 8 tot 13 u of  van 13 tot 18u) en 2 tot 4 jongeren (vanaf 15 jr)voor de keuken, werktijd van 11 tot17 u.

Namens het Algemeen Bestuur

Jan Tempelaars