Windkracht: 4m/s NNO

Bestuursmededelingen 3 Seizoen 2013/2014

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de kaartjes, bloemen en vele mailtjes en sms’jes tijdens mijn ziekenhuisopname.

Verbouwing kleedkamers

In de week voor karnaval was het zo ver. De gemeente heeft ons toestemming gegeven om onze plannen om de kleedkamers te moderniseren en uit te breiden. Dit betekent dat we nu concreet plannen kunnen gaan maken om te verbouwen of compleet nieuwbouw te plegen en alles behalve de kantine af te breken en opnieuw op te bouwen.

Wat betekent dit voor onze leden ?

Voorlopig gaan we eerst verder kijken wat mogelijk is, bouwen of verbouwen.

Vervolgens moeten we de financiën rond krijgen met de bank en zullen er zeker acties worden georganiseerd om extra middelen binnen te krijgen om de wensen mogelijk te maken.

Nu zijn we inmiddels begonnen, de RABO clubactie opbrengst zal besteed worden om het potje een eerste aanzet te geven. Daarnaast heeft de ALV van 2013 besloten dat op het moment dat de gemeente ons groen licht zou geven om onze plannen te realiseren, de contributie voor alle leden met een euro per maand verhoogd mag worden. Mochten de plannen niet door gaan dan besluit de ALV voor welk doel het geld vervolgens gebruikt mag worden. De eerste inning van deze extra bijdrage zal eind deze maand voor de eerste keer plaats vinden.

Als we daadwerkelijk aan de gang gaan kunnen we alle hulp die er voor handen is gebruiken, hoe meer we zelf doen hoe goedkoper we kunnen bouwen. Helaas hebben wij geen inzicht in de beroepen, functies van ouders en seniorenleden om gericht mensen te benaderen voor dit soort zaken. Daarom, denkt u wat te kunnen betekenen voor de vereniging meldt u dan aan via bestuur@svterheijden.nl

Filmster

Op carnavalsmaandag zijn op het sportpark opnames gemaakt voor een introductie filmpje ter promotie van een CO2 meter. Jan de Ridder heeft als ware lijntrekker een kleine 4 uur met zijn kar rondgelopen om uiteindelijk alleen met de kar en zijn laarzen enkele minuten in beeld te komen.

Als het filmpje klaar is zullen we het op de site plaatsen.

Jan bedankt, voor je tijd. De vereniging heeft bij de makers van de film kunnen bedingen dat zij gratis een promotie filmpje maken.

Bij deze dan ook de oproep of er leden zijn die tijdens activiteiten, voetbalwedstrijden enz. opnames hebben gemaakt die wij kunnen gebruiken.

b4 b5  b1 b3

Rondom de Toren

Het bestuur is een samenwerking aangegaan met de redactie van dit huis aan huis blad. Om de zes weken zal een volledige pagina besteedt worden aan het hebben en houden binnen de vereniging. Voorlopig is gekozen voor drie publicaties waarna geëvalueerd wordt of deze communicatie uiting een meerwaarde heeft. De eerste bijdrage is gepland voor de uitgave van 9 april.

Jan Tempelaars