Windkracht: 3m/s ONO

Bestuursmededeling ivm corona

Beste leden, ouders jeugdleden en familie,

Inmiddels mag duidelijk zijn dat de voetbalcompetitie er op zit. Geen winnaars en geen verliezers. Volgend seizoen weer gewoon opnieuw beginnen en plezier krijgen in ons geliefde spelletje. Wat open staat is nog de voortgang van het jeugdkamp, hopelijk kan dat nog een mooie afsluiting van het voetbalseizoen worden. Het sportpark is en blijft gesloten. Achter de schermen wordt momenteel door het bestuur gewerkt aan het beperken van de financiële schade voor de vereniging. Want dat dit financiële consequenties heeft mag voor eenieder duidelijk zijn. Naast het verlies aan kantine inkomsten tijdens de competitie zijn ook twee grote inkomstenbronnen, het Zevende Hemel toernooi en de afsluiting van de Gildedag uit het programma geschrapt. Terwijl veel kosten gewoon doorlopen.

De door ons vurig gehoopte nieuwbouw staat hiermee ook voor een groot gedeelte op een laag pitje. Communicatie kan alleen per mail en vergt hierdoor meer tijd om tot afstemming te komen.

Normaliter wordt er vanaf deze tijd een enquête gehouden onder de leden om te horen of men volgend seizoen weer actief wil zijn bij de vereniging. Dit zal nu via de leiders van de teams worden uitgezet binnen het team zodat er zicht komt op de indelingen en op te geven teams bij de KNVB.

Maar dit alles is nu even van ondergeschikt belang. Het coronavirus en de gevolgen hiervan zijn voor iedereen voelbaar. We kennen allemaal in onze omgeving wel een bekende of familielid die getroffen is door het virus.
Namens het bestuur iedereen heel veel sterkte en hopelijk zien we iedereen na deze periode gezond en wel weer terug.

Het bestuur is dan ook voornemens om als alles weer achter de rug is nog een mooie seizoen afsluiting te organiseren voor alle leden en verdere betrokkenen.

Nogmaals, denk aan elkaar, blijf gezond.

Namens Algemeen Bestuur
Jan Tempelaars Voorzitter.