Windkracht: 2m/s O

Bestuursmededeling

Bestuursmededelingen

Wegwerkzaamheden

Vanaf komende woensdag is er in de dorpskern een omleiding voor het doorgaande verkeer van toepassing. Hierdoor wordt het verkeer via de Zeggelaan worden omgeleid. Ook bij het sportpark zal de verkeersintensiteit hierdoor toenemen. Na overleg heeft de gemeente toegezegd zorg te dragen voor extra waarschuwingsborden voor de weggebruikers. Verwittig ook als ouder uw kinderen goed op te letten bij het verlaten van het sportpark.

Raadsvergadering

A.s Donderdag staat onze subsidieaanvraag voor de bouw van nieuwe kleedkamers op de agenda. Voor de belangstellenden, de raadsvergadering start om 19.30u en dit onderwerp staat als laatste gepland.

Inleveren frietvet en cartridges.

Sinds kort staat er op het sportpark, aan de zijdeur, bij het kunstgrasveld, een gele container. Tijdens de openingstijden van het sportpark kunt u daar uw gebruikt vet kwijt. Wel in afgesloten emmers, bussen of flessen.
In de kantine staat een doos waarin u uw gebruikte cartridges kwijt kunt.
Beide inzamelingsacties leveren de vereniging geld op en ook bij ons helpen ook de kleine beetjes.

Namens het bestuur,
Jan Tempelaars