Windkracht: 2m/s ONO

Bestuursmededeling

Een korte terugblik op 2017, bij mij komt dan gelijk de opening van het kgv naar voren. De grote inzet van een aantal vrijwilligers bij de begeleiding waren onvoorstelbaar. Maar ook het kampioenschap van jongens onder 17 1 was er een om in te lijsten. Deze groep kan in de toekomst nog veel voor de vereniging betekenen als ze zich blijven door ontwikkelen en bij elkaar blijven.
2018, is pas een week oud. Maar centraal binnen 2018 zal hopelijk de verbouwing staan. Inmiddels heeft het architecten bureau calculaties gemaakt over ons plan. Nieuwbouw is zeker niet haalbaar en een drastische verbouwing gaat zoals verwacht een kleine zes ton kosten. We gaan dan ook in januari wederom in gesprek met de gemeente in de hoop dat de positieve signalen die zijn uitgezonden omgezet worden in harde euro’s.
Echter dan nog zal er veel van de vereniging, van ons allen nodig zijn om met een groot gedeelte zelfwerkzaamheid het plan volledig te realiseren.
U, Jij en Ik, Samen zijn we TERHEIJDEN. Vooral dat SAMEN is en blijft belangrijk.
Ook wat betreft het ingezette beleid om het sportpark op dagen dat de jeugd actief is, maandag t/m zaterdag, rookvrij te maken is GEEN taak alleen van het bestuur SAMEN moeten we elkaar en bezoekers aanspreken om dit te realiseren.
Als laatste daag ik iedereen uit om SAMEN met het bestuur de gezelligheid, aankleding en voetbalsfeer in de kantine te realiseren.
Met name wil ik hierbij noemen het aanleveren van materialen als sjaals, voetbalshirts en mogelijk mooie foto’s om de aankleding te verbeteren.
Maar ook ideeën en kartrekkers zijn welkom.
Niet alleen roepen aan de zijlijn, constateren van, maar SAMEN de handen uit de mouwen steken.
Rest mij als laatste u te melden dat gisteren het bestuur zeker mede op advies van de spelersgroep als nieuwe hoofdtrainer voor 2018\2019 Fred Vrolijk heeft aangesteld.

Jan Tempelaars