half bewolkt
Windkracht: 7m/s ZW

Bestuursmededeling Dec 2019

Contractverlenging hoofdtrainer en assistent-trainer

Op advies van de spelersgroep en Seniorencommissie heeft het bestuur het contract met Fred Vrolijk een jaar verlengd.

Wij en Fred zijn overtuigd van de mogelijkheden van de huidige selectie en willen dan ook graag samen de ingeslagen weg voortzetten.

Ook over het functioneren van de assistent trainer lag er een positief advies. Echter in het afrondende gesprek gaf Jesse aan zijn functie met ingang van de winterstop neer te leggen. De combinatie werk, het ouderschap en de functie van assistent zijn momenteel voor hem niet te combineren. We bedanken Jesse voor zijn positieve inzet en gaan op zoek naar een oplossing.

Kerstversiering

Als u al op het sportpark bent geweest is het u vast niet ontgaan. Onder de bezielende leiding van Olga den Ridder hebben een aantal moeders van selectiespelers de kantine en overkapping voorzien van de nodige kerstversiering. Moeders daarvoor namens de vereniging hartelijk dank.

Nieuwjaarsreceptie

5 januari zal de nieuwjaarsreceptie plaats vinden. Nadere berichtgeving volgt.

Namens het bestuur

Jan Tempelaars