Windkracht: 3m/s ONO

Een nieuw jaar:

1. Namens het Bestuur wensen wij alle leden een gelukkig en voorspoedig 2015

2. Contributies per 1 januari 2015

In de Algemene Leden Vergadering van 10 december 2014 zijn de volgende bedragen vastgesteld voor de contributie over 2015.

Voor de goede orde: de contributie wordt aan het eind van de maand geïncasseerd. Dus als iemand zich afmeldt per de eerste van een maand – dat uitsluitend schriftelijk kan gebeuren bij de ledenadministratie onder meer omdat dit nodig is om de incassomachtiging te beëindigend – zal er over die maand nog één maal een incasso aan het einde van die maand plaatsvinden.

per 1-01-2015

pupillen

€     11,00 *)
junioren

€     13,00 *)
senioren

€     17,00 *)

€     70,00
G leden

€     57,50
donateurs

€     30,00
kaderleden

€     12,50

*): inclusief € 1,– voor de verbouwing

Tevens is er besloten dat nieuwe leden een bedrag van € 10,– per lid betalen voor de inschrijving.

3.Verhoging prijzen in de kantine per 01-01-2015.
Mede door een verhoging van de inkoopprijs van de drank zullen de prijzen worden verhoogd met een bedrag tussen de € 0,10 (o.m. voor frisdrank) en € ,0,20/0,25 voor alcoholhoudende dranken

4. Per 1 januari 2015 zal Natasja Weterings de ledenadministratie gaan overnemen van Henk Hendrickx. Wij Danken Henk voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging. Henk zal wel als lid van het Bestuur actief blijven.

5.Secretaris gezocht

Tijdens de Algemene Leden Vergadering is Mark Rijnders verkozen tot voorzitter van de sv Terheijden. Dit betekent dat hij zijn functie als secretaris zal neerleggen. Dit betekent dat de functie van secretaris binnen de vereniging vacant is. Mocht iemand zich geroepen voelen om het Bestuur te versterken neem dan contact op met een van de leden van het Bestuur.