nevel
Windkracht: 4m/s W

BELANGRIJK BERICHT

Voetballers/voetbalsters,

Sporters van Terheijden willen jullie dat het zover komt (zie krantenbericht over Baronie) bij onze mooie club, nee toch zeker!!. Jullie hebben van jongs af aan leiders en trainers gehad, die belangloos er voor jullie in hun vrije tijd gestaan, ook de verschillende besturen hebben dit mogelijk gemaakt. Heden vraagt het bestuur jullie, indien mogelijk, wat terug te doen, dit voor een paar uurtjes per week of nog minder bij voldoende aanmeldingen. Kijk niet wat een ander doet, maar neem zelf je verantwoording, want ook hier geld “vele handen makten licht werk”.

Dus laat het niet zover komen, dat bijvoorbeeld de kantine door de week gesloten moet blijven wegens gebrek aan personeel, maar sta op!

Voormalig bestuurslid en supporter,

Jack Voogt