half bewolkt
Windkracht: 2m/s NO

Afscheid Allan Gouvernante / nieuwe Technische Commissie (TC)

Het Bestuur heeft besloten het contract met Allan Gouvernante, huidige Jeugd Technisch Coördinator, niet te verlengen. Wij bedanken Allan voor zijn inzet in de afgelopen twee seizoenen en wensen hem veel succes in de toekomst.

In navolging op bovenstaande heeft het bestuur ervoor gekozen de vacature van Technisch Jeugd Coördinator niet op te vullen. De taken en verantwoordelijkheden worden overgedragen aan een nieuw opgerichte Technische Commissie (TC).

Deze commissie zal gaan bestaan uit een vijftal personen te weten;  Mario de Peijper en Joop van Eck (die beiden geen andere rol/functie zullen vervullen), Fred Vrolijk (trainer van de A selectie senioren), de trainer van de JO19 (vacature) en Perry Knapen (leeftijdscoördinator/trainer van de  huidige JO13). Daarnaast zal een lid van het algemeen bestuur de bijeenkomsten/vergaderingen van de TC bijwonen. Voor nu is dat Peter van den Broek.

De gedachte hierachter is om voetbaltechnische zaken periodiek op gestructureerde wijze bij elkaar te brengen, kennis en ervaring met elkaar te delen om vervolgens deze expertise op enthousiaste en positieve wijze uit te dragen binnen de vereniging. Tevens trachten wij de (ver)binding tussen de jeugd en senioren op deze wijze te verbeteren. Kortere, snellere lijnen en samenwerking tussen jeugd/senioren (lees : een vereniging). Ook trachten wij op de wijze de communicatie tussen de Technische Commissie (TC)en bestuur te bevorderen, gezien de aanwezigheid van een bestuurslid bij de bijeenkomsten van de TC (en v.v.) De voornaamste taken en verantwoordelijkheden van de TC zijn:

– indelen (jeugd) spelers.

– begeleiden/coachen en opleiden (jeugd) trainers.

– organiseren van training clinics voor de jeugdspelers en jeugdtrainers (training on the job op het veld)

– organiseren van bijeenkomsten voor trainers/leiders voor kennisdeling en overdracht voetbalvaardigheden in de meest brede zin.