Windkracht: 4m/s NNO

Loting Jeugd Clinic NAC op 21 Maart (Jumbo aktie)

Beste jongens en meiden van SV Terheijden:

Zoals jullie wellicht weten heeft de Jumbo Terheijden enige tijd geleden een wedstrijd georganiseerd waar er diverse NAC prijzen te winnen waren.

1 van de prijzen was een echte voetbalclinic die gegeven wordt door ongeveer 6 spelers van de NAC selectie.

Deze clinic wordt gehouden op woensdag 22 april 2015 om 18:00 uur.

Omdat de clinic bij ons op het sportpark gegeven wordt mogen wij vanuit onze vereniging nog 15 spelers selecteren die hier aan mee willen doen.

De deelnemer worden gekozen vanuit een loting.

Deze loting wordt gehouden op zaterdag 21 maart om 12.00 uur in onze kantine.

Peter Stoof zal onder toeziend oog van onze jeugdsecretaris Mario de Peijper de namen trekken uit de enveloppen die per team zijn samengesteld.

Uiteraard is een ieder van harte uitgenodigd om bij deze loterij aanwezig te zijn. Mocht je hier niet bij kunnen zijn, ook geen probleem want je wordt dan achteraf alsnog geïnformeerd.

De deelnemers moeten tussen de 6 en 12 jaar oud zijn vandaar dat de volgende teams mee mogen loten :

D1       2 spelers

D2       2 spelers

MD      2 spelers

E1        1 speler

E2        1 speler

E3        1 speler

F1        1 speler

F2        1 speler

F3        1 speler

F4        1 speler

Mini 1  1 speler PSV-NAC ( deel Willem II)

Mini 2  1 speler Feijenoord – Ajax ( deel Willem II)

Reden waarom de D teams 2 spelers mogen afvaardigen heeft te maken met het feit dat er in deze teams meer spelers zijn.

Uiteraard is een ieder op 22 april van harte uitgenodigd om te komen kijken en ook zal er voldoende gelegenheid zijn om een handtekening te scoren.

Namens de JC

Peter Stoof