geheel bewolkt
Windkracht: 5m/s ZW

Redactielid gezocht svterheijden.nl

Om de kwaliteit van onze website (en dus communicatie) te verbeteren zijn wij op zoek naar iemand die als redactielid wil toetreden tot het webteam. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van berichten op svterheijden.nl.

Je hoeft voor deze functie geen kennis te hebben van de techniek van websites. Het beheren van de website gaat in heel simpele omgeving (WordPress). Als je snapt hoe Word werkt, dan snap je ook hoe WordPress werkt. Je werkt bovendien in een team met personen die zich juist op de andere kanten richten (techniek en design).

De werkzaamheden zijn ongeveer als volgt:

• Controleren en plaatsen van (nieuws)berichten op de site;
  • Schrijven van (nieuws)berichten op de site op basis van puntsgewijze input van de verschillende commissies;
  • Optioneel: bedenken van eigen berichten. Zodat de site meer gaat leven (interviewtje, verslag noem maar op);
  • Samen met de andere leden van het team bekijken hoe de kwaliteit verbeterd kan worden van de website;
  • Weinig vergaderen, dat doen we digitaal.

Wat zijn de “eisen”  van deze functie:

• Zeker geen talenwonder, maar enige kennis van het schrijven van teksten is wel handig;
  • Met enige regelmaat beschikbaar om de redactiemail te lezen  en op te volgen. Dit hoeft zeker geen 24/7 te zijn, maar snel opvolgen vinden wij wel belangrijk;
  • Een dosis plezier. Hoe cliché ook, maar vrijwilligers maken de club;
  • Het aantal uren dat je er per week mee bezig bent verschilt erg. De ene week heb je veel meer te doen dan een andere week, maar het is prima te combineren met werk of school.
  • Voordeel van deze functie: je kunt het ook regelen vanaf de luie bank!

Ben je geïnteresseerd geraakt? Of wil je meer informatie hebben neem dan contact op met het webteam. Te bereiken op het volgende mailadres: webmaster@svterheijden.nl. Wij hopen samen met jou de vereniging weer een stukje beter te maken. Een vergoeding? We zijn allemaal vrijwilligers !